Naučiti se igrati-za roditelje-trening trenera

Predavačica: Karen Stagnitti PhD, BOccThy, GCHE

Profesorica na Školi za zdravstvo i društveni razvoj na Sveučilištu Deakin, Victoria, Australija. Radna terapeutkinja  i doktor psihologije sa preko 35 godina iskustva u programima rane  intervencije. O dječjoj igri, koja joj je područje istraživanja, izdala je više od 120 publikacija. Razvila je nekoliko procjena igre uključujući: ChIPPA-u, Pretend Play Enjoyment Developmental Checklist i Animated Movie Test.

Ova radionica pruža specifične informacije o radu s roditeljima koristeći principe Terapije Naučiti se igrati.  Ovaj tečaj se temelji na uvodnoj radionici Naučiti se igrati kao znanju o razvoju igre pretvaranja te kako postići sposobnost spontane igre pretvaranja u djece je očekivano znanje za sudionike koji žele sudjelovati na ovoj radionici.

Jednodnevna radionica u dva dijela (prijepodne za stručnjake, poslijepodne za roditelje) koja pruža specifične informacije o radu s roditeljima koristeći principe Terapije Naučiti se igrati.

Ova radionica objašnjava kako uključiti roditelja u dio roditelj – dijete dijade u terapiji kao i istrenirati polaznike u vođenju Naučiti se igrati za -roditelje malih grupa tečaja za roditelje. Program Naučiti se igrati može biti tečaj od 7 ili 12 susreta za grupu roditelja. Program Naučiti se igrati ima za cilj izgraditi roditeljski kapacitet kako bi shvatio igru svog djeteta i kako bi potaknuo svoje dijete da se igra. Interakcija roditelj – dijete tijekom igre može stvoriti snažnu vezu između djeteta i roditelja. 

Radionica obuhvaća kako sastaviti grupe, što uzeti u obzir, načine kako uključiti roditelje, škakljiva pitanja, te kako efikasno raditi sa roditeljima. Rad u maloj grupi voditi će polaznike kroz to kako voditi prvi susret i kako voditi susret temeljen na demonstraciji vještina igre.

Datum i mjesto održavanja: 11. ožujka 2019, HURT (Vukomerec 45, Zagreb)

Prijave do 25. veljače 2019. godine

Više informacija možete pronaći u PDF datoteci: Naučiti se igrati-za roditelje-trening trenera.


Edukacija je bodovana od strane Hrvatske komore zdravstvenih radnika.

Uvjeti otkazivanja

Od edukacije možete odustati do tri tjedna prije početka bez snošenja troškova. Kako biste to učinili morate obavijestiti organizatora (HURT) u pismenom obliku prije isteka roka. Ukoliko ste prijavljeni te ne možete nazočiti edukaciji, potičemo na zamjenu. Otkazane prijave primljene nakon isteka roka za otkazivanje neće biti uvažene, te će vam biti naplaćen puni iznos kotizacije. Nema povratka novca za sudionike koji odustanu tijekom edukacije; iako u slučaju izvanrednog stanja ili promjene rasporeda individualno će se razmotriti nastale teškoće i rješenja u skladu sa HURT uvjetima otkazivanja/promjene.

Prijave su zatvorene!