HURT izjava o davanju suglasnosti

Suglasnost za korištenje osobnih podataka povezanih s prijavom na HURT stranicama.

Zbog GDPR Uredbe (aktivna od 25. svibnja 2018. u svim članicama EU) potrebna nam je Vaša suglasnost za korištenje osobnih podataka povezanih s prijavom na HURT stranicama.

Verzija za ispis: HURT izjava o davanju suglasnosti

Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka

Hrvatska udruga radnih terapeuta (u daljnjem tekstu HURT), kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci poslani sa web stranice www.hurt.hr (dalje u tekstu web stranice) i da će biti obrađeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih HURT-u kao korisniku putem ovih web stranica u svrhe koje su ovdje izričito navedene. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u prijavne obrasce dostupne na ovim web stranicama.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u prijavni obrazac smatra se da ste suglasni s obradom istih u marketinške svrhe (dostavljanje informacija o edukacijama, trajnim usavršavanjima, izvještaju rada HURT-a).

HURT s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. HURT štiti privatnost svojih članova i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Voditelj zbirke Vaših osobnih podataka registrirani je ured Hrvatska udruga radnih terapeuta na adresi Vukomerec 45, 10 000 Zagreb. Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu HURT-a ili e-poštom na adresu: udruga@hurt.hr

HURT regularno šalje ažuriranja putem e-maila vezano za informacije članovima, te mjesečno newslettere pretplatnicima. Kako bi se uskladili s novom GDPR odredbom, potrebna nam je Vaša suglasnost ukoliko želite i dalje nastaviti primati e-mailove od nas.

Kolačići

Naše web stranice koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj web stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranici.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki web strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana se koristimo za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše web stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem web pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše web stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše web stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

© 2021 HURT. Sva prava pridržana.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram