Međunarodno priznati program iz Ayres Senzoričke Integracije ® (ASI®)

Međunarodno priznati program iz Ayres Senzoričke Integracije® (ASI®) u trajanju od 120 sati provodi se kroz 6 područja

Ayres Senzorička Integracija ASI® je reprezentativno područje terapeutske prakse koje se kontinuirano razvija posljednjih 30 godina. ASI® pristup utemeljila je i razvijala radna terapeutkinja dr. J Ayers tijekom prošlog stoljeća kako bi osigurala osnovne preduvjete za nadilaženje izazova u svakodnevnom funkcioniranju u djece sa teškoćama u učenju i ponašanju. S obzirom da je dr Ayres bila radni terapeut praktičar, ali i istraživač višestruko je dokazala uspješnost pristupa u prije navedene populacije. Istraživanja koja je započela i koja su nastavili i danas se provode i njeni učenici pokazala su uspješnost pristupa u radu sa djecom koja imaju poremećaj iz autističnog spektra.

Dostupni su slijedeći moduli (mogućnost višestrukog odabira).

  • Modul 1: Znanja i vještine u terapiji ASI
  • Modul 2: Kompetencije za evaluaciju u ASI - metodologija
  • Modul 3: Kompetencije za evaluaciju u ASI - praktičan rad
  • Modul 4: Znanje i vještine za intervenciju temeljnu na ASI
  • Modul 5: Praksa utemeljena na dokazima uključujući i Mjeru vjerodostojnosti provedbe intervencije
  • Modul 6: Intervencija kroz praksu utemeljena na dokazima - Praktičan rad i evaluacija

Više informacija možete pronaći u PDF datoteci: CLASI 2019.

Edukacija je bodovana od strane Hrvatske komore zdravstvenih radnika.

Uvjeti otkazivanja

Od edukacije možete odustati do tri tjedna prije početka bez snošenja troškova. Kako biste to učinili morate obavijestiti organizatora (HURT) u pismenom obliku prije isteka roka. Ukoliko ste prijavljeni te ne možete nazočiti edukaciji, potičemo na zamjenu. Otkazane prijave primljene nakon isteka roka za otkazivanje neće biti uvažene, te će vam biti naplaćen puni iznos kotizacije. Nema povratka novca za sudionike koji odustanu tijekom edukacije; iako u slučaju izvanrednog stanja ili promjene rasporeda individualno će se razmotriti nastale teškoće i rješenja u skladu sa HURT uvjetima otkazivanja/promjene.

© 2021 HURT. Sva prava pridržana.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram