Humanitarni projekt „Zmaj Anđelko pomaže djeci“

„U zemlji Dragoniji živjelo je mnoštvo zmajeva….“ riječi su s kojima započinje ova divna priča o malenom, veselom i znatiželjnom zmaju. Priču je napisao Goran Čučković, pisac za djecu dok je slikovnicu ilustrirala dizajnerica Milica Vezmar Basara. Iako je nastala kao slikovnica „Zmaj Anđelko i dugački rep“, priča o zmaju brzo se pretvorila u humanitarni projekt „Zmaj Anđelko pomaže djeci“, koji za cilj ima stvaranje i doniranje slikovnica djeci u bolnicama te općenito djeci s teškoćama.

Cilj akcije je prikupiti donacije za tiskanje i distribuciju slikovnice „Zmaj Anđelko i dugački rep“ koja bi svakako uljepšala djetinjstvo svoj djeci, posebno djeci u bolnicama, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i slabijeg imovinskog stanja.
U distribuciji slikovnice djeci koja se nalaze u bolnicama diljem RH pomoći će organizacije i ustanove koje vode brigu o djeci i njihovim pravima.

Hrvatska udruga radnih teraputa podržava ovu hvale vrijednu akciju!

Uključite se i vi!

Svaki oblik pomoći i donacije je dobrodošao.

Donacija može biti financijske, promotivne ili volonterske prirode.
– Financijske (pokrivanje produkcijskih i distributivnih troškova)
– Promotivne (tv i radio najave, PR asistencija, prodaja u vašoj prodajnoj mreži, selfiji poznatih osoba sa slikovnicom, direktno poklanjanje knjige, lajkovi, sheranje fotki i informacija o akciji)
– Volonterske (pomoć u distribuciji, PR)

Čestitke Goranu na zaista vrijednoj akciji!

M: donacije@zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com
T: 095 1992 008
Više o cijelom projektu: https://zmajandjelkopomazedjeciblog.wordpress.com

HURT Tim

Izvor

© 2021 HURT. Sva prava pridržana.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram